Weboldalunk sütiket használ, hogy látogatóinknak a legjobb élményt nyújtsuk. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a sütik használatába! További információk

Az Ön kosara üres
Összesen 0 Ft

Prága sörmentén útikönyv / Hibernia 4. kiadás

-10%

4 980 Ft

4 482 Ft

Az ár 5% áfát tartalmaz

Kiadó: Hibernia

EAN: 9786155426094

Szállítási határidő: 1-2 nap

darabot a kosárba:

Kiadás éve: 2016

Méret: 116x220x13 mm

Oldalszám: 264 oldal

Súly: 400 g

Formátum: ragasztott, kartonált / Taschenbuch

Nyelv: magyar / HU

Termékkód: HN 2609

Hagymásy András / Marton Jenő / Vétek György Prága sörmentén útikönyv Sörmentén sorozat - 4. teljesen átdolgozott új kiadás - 264 oldal - turistainformációk, tudnivalók - színes fotók - térképek A Hibernia Nova Kft. elsősorban útikönyvek, de térképek és atlaszok készítésével, kiadásával is foglalkozik. Nevéhez fűződnek a népszerű sörkalauzok és az Adria térségének kiváló útikönyvei.

A Sörmentén sorozat első, Prágát bemutató kötete 2002 tavaszán jelent meg kiadónknál. Három évvel később, 2005-ben pedig már a bővített, részben átdolgozott második kiadással jelentkeztünk. A III. Sörmentén Prágára már nyolc évet kellett várni, de megérte, mert egy teljesen új sör- és söröző-kalauzt adtunk az olvasóink kezébe, amit épp ezért nem is harmadik kiadásként, hanem sokkal inkább harmadik kötetként tartunk számon. Azóta ismét eltelt három év, amely idő alatt annyi új sörfőzde és söröző nyílt Prágában, hogy sürgősen ki kellett adnunk a sorozat IV. kötetét, ami ha nem is teljesen új az előzőhöz képest, de jelentősen bővült, valamint szöveg és képanyaga is frissült. Így amellett, hogy a kötelező klasszikusok és a személyes kedvencek maradtak, azok is számos újdonságot találnak az új kiadásban, akiknek az előző három is megvan. Bátran ajánljuk tehát söriránytűnket mindenkinek, járjon akár először, akár századszor Prágában.