Weboldalunk sütiket használ, hogy látogatóinknak a legjobb élményt nyújtsuk. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a sütik használatába! További információk

Az Ön kosara üres
Összesen 0 Ft

Magyarország hetedhét határán útikönyv / Hibernia ÚJ

Rendhagyó térképes útikalauz

-10%

5 980 Ft

5 382 Ft

Az ár 5% áfát tartalmaz

Kiadó: Hibernia

EAN: 9786155426339

Szállítási határidő: 1-2 nap

darabot a kosárba:

Kiadás éve: 2017

Méret: 146x210x15 mm

Oldalszám: 304 oldal

Súly: 570 g

Formátum: ragasztott, kartonált / Taschenbuch

Nyelv: magyar / HU

Termékkód: HN 2633

Etédi Alexa / Korpás Árpád / Marton Jenő / Miehle Dániel / Nagy Gábor / Nagy Nóra és Ferenc / Vétek György / Wenszky Nóra Magyarország hetedhét határán útikönyv / Hibernia Rendhagyó térképes útikalauz - 304 oldal - turistainformációk, tudnivalók - 500 színes fotó - 70 térkép A Hibernia Nova Kft. elsősorban útikönyvek, de térképek és atlaszok készítésével, kiadásával is foglalkozik. Nevéhez fűződnek a népszerű sörkalauzok és az Adria térségének kiváló útikönyvei.

Különleges útikönyvet kap kézhez a kedves olvasó, melyben nem egy ország, táj, vagy város látnivalóit mutatjuk be, hanem hazánk egy-egy nagyobb városát megtekintve, majd innen elindulva kelünk át a ma már döntően könnyen átjárható országhatárokon. A Magyarországgal szomszédos hét ország közeli helyein kisebb-nagyobb kirándulásokat tehetünk, eközben a szép és még szebb, ám néha egymástól távol eső helyszíneket leginkább autóval érdemes felkeresni. A három közeli főváros, Bécs, Pozsony és Zágráb csodái mellett számos, döntően magyar emlékeket is őrző települést járhatunk be. A legtöbb magyar számára jobbára ismeretlen tájakra (Csallóköz, Kárpátalja, Partium, Szlavónia, Dél-Burgenland) is elvezet könyvünk, eközben páratlan és elbűvölő vízi világokat (Fertő, Kopácsi-rét, Csallóköz) is felfedezhetünk. Izgalmas és látványos, ám nem túl nehéz hegyi túrák is várnak ránk a Szlovák-paradicsomban, a Bihar-hegységben, a Pádis-fennsíkon és Burgenland várvidékén.