Weboldalunk sütiket használ, hogy látogatóinknak a legjobb élményt nyújtsuk. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a sütik használatába! További információk

Az Ön kosara üres
Összesen 0 Ft

Kaparós kasírozott világtérkép Magyar nyelvű / Stiefel

hablapra kasírozott

-6%

15 900 Ft

14 900 Ft

Az ár 27% áfát tartalmaz

Kiadó: Stiefel

EAN: 9789639939806

Szállítási határidő: 10 munkanap

darabot a kosárba:

Kiadás éve: 2017

Méretarány: 1: 50 000 000

Méret: 870x570x5 mm

Súly: 1000 g

Nyelv: magyar / HU

Termékkód: ST 3980 K

Falitérkép / Poster / Poster · nem csak világutazóknak · Irodába, iskolába vagy otthonra · hablapra kasírozott, térképtűvel jelölhető · laminált, színes papír · egyszerűen felakasztható Csak személyes átvétellel a Szugló utcai Térképboltban!

Magyarországon most először magyar nyelven megjelenő Föld országainak lekaparható térképével nyomon követheti cége nemzetközi terjeszkedését, bármikor láthatja mekkora részét járta már be a világnak, de lekaparás után fali díszként is megállja a helyét. Üzletemberként, sportolóként, világjáróként is komoly hasznát veheti az ember, ha megmutathatja mikor hol járt, bemutathatja a térképen mely útvonalon tette ezt és következő alkalommal mely új részeit fogja felfedezni a világnak és láthatóvá tenni a térképen. Üzleti felhasználás mellett a tanulási kompetenciák fejlődését is szolgálja, minden egyes ország láthatóvá tételénél pontosan kirajzolódnak az országhatárok, a hozzá tartozó szigetek, tengerek, óceánok. Milyen unalmas is az, mikor egy leckeként egy atlaszról kell megtanulnia a gyermeknek a kontinensek országait, zászlóit. Ezzel a megoldással játékos formába önthetjük a tanulást.